Hverdag

Min dag

Slik har da altså min dag gått, jeg har begynt å lese Twilight sagaen  nok en gang ( bare 13 gangen ). Da jeg var kommet et lite stykke inn i bok 1 sovnet jeg, våknet opp i 20.00 tiden å nå står lekser for tur. Håper dere har hatt en fin dag!

                                                                                   Twilight, everlasting kiss

Mine to favoritter fra 1 film/bok er begynnelsen  du ser over her. Det andre er da Edward å Bella sier  "And so the lion fell in love with the lamb..What a stupid lamv. What a sick, masochistic lion"

 

Nå må jeg hive meg i gym lekser, snakkes kanskje senere.

 

 

Sleepy face

                                                               All I want to do is finding my bed and fall asleep

Egentlig skulle jeg ikke vert på blogg, face eller noe så helst i dette øyeblikk, men jeg klarer ikke å fokusere på å skrive den dumme romananalysen. Jeg har lyst å legge meg godt til rette under dynen å sove, helt til i morgen. Fikk 2,5 time søvn i natt, en ganske lite effektiv dag på skolen å humøret er ikke på topp. Har rundt 3,5 time til oppgaven skal inn, har jeg lyst å skrive videre ? nei. Har jeg lyst å få gode karakterer til sommeren ? JA! 


                                                 Om det bare kunne vert så koselig å skrive denne analysen..

Speaks!

Lying in the bed and

Doing homework! baah. Har en romananalyse som skal inn klokken 11 i kveld, å den skal være på over 3 sider. Kommer av den grunn til å ikke skrive noe mer innlegg i dag (tror jeg), må bli ferdig. Har nemlig hatt oppgaven siden september 2011, ehrem. På skolen holder vi som sagt på med å lage skjorte/bluser, vi kan også lage slips om vi vil, det holder jeg nemlig på med, viser i morgen. 

Nå setter jeg på noe musikk, går nesten bare i Adele her for tiden..Noen musikktips ?