april 2012

The shirt

Heisann! 

Det ble en bloggfri helg helt plutselig, har jobbet mye med lekser å vert hos kjæresten. Tenkte at jeg skulle vise dere noen bilder av skjorten, detaljer og skisser. Kan også legge ut en DIY om dere vil det, det gjelder også andre ting så hyl ut om dere vil få noen tips osv.

Sånn ca vil skjorten min se ut, den skal være ferdig til fredag så dere får nok se resulater på torsdag eller fredag. 


Baksiden har ett motlegg på midten, noe som gir skjorten mer form å den vil fort se mye bedre ut da den kommer på en kropp. 


Å her er litt av den paspolerte lommen som er på brystet, gleder meg til å se hvordan den blir helt ferdig. Kommer nok til å ta noen sømmer på nytt, siden det ikke er helt 100% beint. Noen som vil vite hvordan man lager sånn lomme så må dere bare hyle ut, har alt som trengs mangler bare å lage det i ett innlegg.. 

Nå må jeg finne sengen, skal opp klokken 06.00 i morgen å dra på skolen, weey! 
Snakkes ! 


 

White tie


                                         Laget slips på skolen i dag, noen som vil vite hvordan ? 

Nå står skjorte for tur, har laget mønster så i morgen skal jeg legge på å klippe ut å begynne å sy. Gleder meg utrolig mye, har lært så mye dette året, tror at dette kommer godt med senere i livet. Har du muligheten til å Design og Tekstil om du ikke vet hva du vil, gjør det, du vil ikke angre ! :D

Q: Hva syntes dere ? 

Min dag

Slik har da altså min dag gått, jeg har begynt å lese Twilight sagaen  nok en gang ( bare 13 gangen ). Da jeg var kommet et lite stykke inn i bok 1 sovnet jeg, våknet opp i 20.00 tiden å nå står lekser for tur. Håper dere har hatt en fin dag!

                                                                                   Twilight, everlasting kiss

Mine to favoritter fra 1 film/bok er begynnelsen  du ser over her. Det andre er da Edward å Bella sier  "And so the lion fell in love with the lamb..What a stupid lamv. What a sick, masochistic lion"

 

Nå må jeg hive meg i gym lekser, snakkes kanskje senere.

 

 

Sleepy face

                                                               All I want to do is finding my bed and fall asleep

Egentlig skulle jeg ikke vert på blogg, face eller noe så helst i dette øyeblikk, men jeg klarer ikke å fokusere på å skrive den dumme romananalysen. Jeg har lyst å legge meg godt til rette under dynen å sove, helt til i morgen. Fikk 2,5 time søvn i natt, en ganske lite effektiv dag på skolen å humøret er ikke på topp. Har rundt 3,5 time til oppgaven skal inn, har jeg lyst å skrive videre ? nei. Har jeg lyst å få gode karakterer til sommeren ? JA! 


                                                 Om det bare kunne vert så koselig å skrive denne analysen..

Speaks!

Do you want this ?

Jeg så nettopp at blogg.no og HP har ny konkurranse gående, med helt fantastiske premier. Bli med du også da vel! 

Her er mitt bidrag til om hvorfor jeg fortjener å vinne HP Digital Makeover. 

Min første pc var en mini Acer, den var kjempe dårlig å jeg angret på kjøpet, så begynte jeg på vgs. Der fikk jeg skole pc, den er nå inne på rep (IGJEN) for at den slår seg av når den vil, lager rød skjerm å lever rett å slett sitt eget liv.  Den ødelegger også for skolegangen min siden den kan bruke opptil en time på å slå seg på, å den sletter ting når den vil...Veldig kjedelig..

Jeg har veldig lyst på ny data å ikke minst ny skriver, rett å slett for at skriveren ødelegger bildene som kommer ut å ny data fordi at jeg aldri har hatt en skikkelig en :-) 

Hvorfor fortjener du den ?

 


Trykk HER eller på bildet over for å delta!

Lying in the bed and

Doing homework! baah. Har en romananalyse som skal inn klokken 11 i kveld, å den skal være på over 3 sider. Kommer av den grunn til å ikke skrive noe mer innlegg i dag (tror jeg), må bli ferdig. Har nemlig hatt oppgaven siden september 2011, ehrem. På skolen holder vi som sagt på med å lage skjorte/bluser, vi kan også lage slips om vi vil, det holder jeg nemlig på med, viser i morgen. 

Nå setter jeg på noe musikk, går nesten bare i Adele her for tiden..Noen musikktips ?

 

Skjorte / bluse inspoNå holder vi på med ny oppgave på skolen, vi skal lage en skjorte eller bluse. Så da har jeg vert på Nelly å funnet litt inspirasjon, har laget skissen ferdig å viser dere i morgen. Kan også ta bilder under hele prosessen å vise hvordan man syr skjorte/blusen.  Nå får jeg fortsett med arbeidet å begynne å lage mønster, gleder meg til denne perioden er ferdig å jeg kan vise resultatet. Visste dere at det bare er knapt 11 uker igjen til sommerferie ? Det blir herlig. 

Kom gjerne med forslag til hvordan den kan se ut, eller send inspirasjonsbilder :-) 

Snö of Sweden

                                                         Er de ikke nydelige ? 

Jeg fikk dem julen 2011, men fant de ikke før for noen dager siden. De lå under alt rotet på rommet mitt, nå er det heldigvis ryddet å helt fint ( takket være min mamma som var kjempe snill å ryddet for meg :o Noe hun ikke har gjort siden jeg var liten). Tror at de blir fine å bruke nå fremover mot våren og sommeren, samme med lettere å lyse klær. Håper på å få oppdatert litt i klesskapet om ikke så lenge, det trengs vertfall. 

Som dere ser så er det ganske kjedelige klær som ligger her, baah. 

Nå må jeg finner sengen, klokken ringer om 6 timer, skole i morgen weey. 

God natt ♥

 

EDIT: Headeren er bare midlertidig, satt å lekte meg med et redigeringsprogram i dag, så jeg laget mitt "eget" merke som heter Spring#12, er nok mange som bruker det, men her på min side finner du bare mine bilder å mine tekster :-) 

 

 

Active 24

Har du lyst på en hjemmeside, eget domene, e-post m.m ? Da er Active 24 noe for deg, ta turen innom hjemmesiden å ta enn titt. 

Om Active 24

Active 24 er en ledende leverandør av løsninger for hjemmeside, e-handel, domene, e-post og hostingtjenester i Europa. Active 24 er en del av Mamut-konsernet.

Om Mamut
Mamut ble etablert i 1994 og er en ledende leverandør av administrative programvareløsninger og Internettbaserte tjenester til små og mellomstore virksomheter i Europa. Mamut tilbyr komplette og brukervennlige løsninger til markedets beste forhold mellom pris og ytelse med integrerte løsninger for økonomistyring/regnskap, salgsstøtte, kunde- og kontaktoppfølging (CRM), innkjøp/logistikk, lønn/personal, prosjektstyring, e-handel, domener, e-post og webhotell. Mer enn 400.000 kunder i Europa forenkler hverdagen med løsninger fra Mamut. 

Visjon
Vår visjon er å forenkle hverdagen for mindre virksomheter ved å levere software, tjenester og kunnskap. ( hentet direkte fra hjemmesiden )

//reklame//

Spring #12
                                                       Fotograf: Morten    Redigering: Christine  / Xperia Arc 


Sommer outfit #1

Nå er det april å sommeren nærmer seg med stormskritt, da er det på tide å fylle opp skapene med nye lette sommerklær. Her har jeg satt sammen et av mine favoritt plagg fra CUBUS.
Om dere vil så kan jeg lage et sånt innlegg en gang i uken fremover fra forskjellige butikker, med og uten rabattkoder. 

Si fra i kommentarfeltet om dere er interessert. 

 

 

 

         Bluse / Armbånd / Shorts / Øredobber / Veske