mai 2012

Nydelig sommerdag på Stord

Sommeren har inntatt "sommer" øya Stord, det var påtide etter en lang og tung vinter. Shortsen er inntatt og solbrillene er på plass, 25 grader og strålende sol. Kan det bli mye bedre ? 

Da jeg tok disse bildene så kom det en svær sky å la seg over hele neset hvor jeg bor, så dere får ikke se helt hvordan det er nå. Typisk at den forsvant da jeg la kamera vekk igjen, men jeg fikk vertfall tatt bilde av det lille søte ekornet som driver å klatrer rundt huset vårt. Elsker at alle de fine grønn fargene er kommet, å mer skal det bli. Eneste som mangler nå er kjæresten å et stort glass med noe godt i. 

Nå får jeg finne litt mat før jeg drar ut på terassen igjen å se om solen vil gi fra seg litt farge. 

Har dere sommervær der dere bor ? 

Barne forklær str. 4-5 år

Heisann! 

Bloggen blir veldig nedprioritert merker jeg, men jeg har ikke noe spennede å skrive om. Fra nå av blir det nok bare lagt ut ting jeg lager osv, oppdaterer kanskje mye i sommerferien om det skjer noe gøy :) 

Her har jeg laget 3 forskjellige forklær i str 4-5 år, alle i 100% bomull å de er foret med hvit stoff. 

Kan lage på bestilling om det er ønskelig :) 

 
Spisebrikke

De kinesiske står for "mat og drikke".

De kinesiske står for "mat og drikke".

 

Hva syntes dere ? :) 

Jotex- Konkurranse

Heisann, lenge siden sist å det beklager jeg. 

Jeg er nå med i en konkurranse der en kan vinne gavekort på opptil 5000 kr. Det eneste du trenger å gjøre er å delta i konkurransen HER , del med venner og bekjente slik at du også får stemmer. Lykke til, til alle som deltar. Stem på mitt bidrag.