juni 2011

Bloggene jeg leser

Første plass er garantert 

Malindus 

Hun blogger om livet som mamma for søte lille Malin, og livet som vanlig ungdom. Hun blogger også om alt fra interiør til ting rett fra hjerte. Det er den bloggen jeg syntes fortjener 1 plass, hun er flink til å oppdatere å legge ut bilder å ikke mist å skrive. Besøk! :-)

Andre plass.

CarolineBergEriksen

Hun blogger om alt fra outfit til supergode oppskrifter for lavkarbo spisere. Hun er gift med fotballspilleren Lars-Kristian Eriksen, sammen har de også nettbutikken treasures. Verdt et besøk.

 

Så ellers blogger jeg leser.

Therese Charlotte  - www.tcmn.blogg.no

StineMarie - www.stinemariels.blogg.no

Camilla Andreassen - www.andreassencamilla1.blogg.no

Ruth09 - www.ruth09.blogg.no

Divamamma - www.divamamma.no

kommer flere :-)

Leser du noen av disse, hvilke ? :-)

Sommertips 2

Heisann :-) 

Da er jeg klar med sommertips 2 å det er nemlig iste. 

Det du gjør er å koke en liter med vann, finn en mugge som tåler varmt vann. Så plukker du deg ut en te smak som du liker, deretter tar du vannet over i muggen å legger oppi 2 teposer.  Så hiver du oppi litt å litt sukker helt til DU syntes det er nok, her er det ca 2-3 ss. 

Det er vktig at muggen står på kjøkkenbenken eller bare i romtempratur, om den blir satt rett i kjøleskapet så mygler den. Kan ta noen timer men det er verdt det, når den er helt romtemperert kan den settes i kjøleskapet å nytes når den blir kald. Gjerne kutt opp frukt og spis med siden av :-)

1 l vann

2 poser te

2-3 ss sukker 

Det er smaken jeg har valgt i dag :-)

Neste gang vil jeg prøve Lime . 

eller eple og kanel 
Kos dere med iste :-D


Årets første sommertipsNå nærmer det seg skikkelig sommer her på Stord, noe som betyr ta det faktisk får ant å gå ut å sole seg. I fjor så tenkte jeg litt på hvorfor vi blir nye brunere når vi bader i saltvann og fant en løsning på hvordan du kan gjøre nett det samme hjemme på din egen terasse. 

Du gjør noe så enkelt som å finne en tom spray flaske, finne 1 ss med salt og vatn. Du tømmer saltet og vannet i  og rister å deretter så sprayer du bare inn hele kroppen :-)
Du blir full i salt, men det er bare en tur i dusjen som skal til for at det går vekk igjen. Jeg merket store resultater av det og ble brun utrolig fort.

Ble ikke så bra bilder, meen det funker :-)

Q: noen som har prøvd ?