Mote

The shirt

Heisann! 

Det ble en bloggfri helg helt plutselig, har jobbet mye med lekser å vert hos kjæresten. Tenkte at jeg skulle vise dere noen bilder av skjorten, detaljer og skisser. Kan også legge ut en DIY om dere vil det, det gjelder også andre ting så hyl ut om dere vil få noen tips osv.

Sånn ca vil skjorten min se ut, den skal være ferdig til fredag så dere får nok se resulater på torsdag eller fredag. 


Baksiden har ett motlegg på midten, noe som gir skjorten mer form å den vil fort se mye bedre ut da den kommer på en kropp. 


Å her er litt av den paspolerte lommen som er på brystet, gleder meg til å se hvordan den blir helt ferdig. Kommer nok til å ta noen sømmer på nytt, siden det ikke er helt 100% beint. Noen som vil vite hvordan man lager sånn lomme så må dere bare hyle ut, har alt som trengs mangler bare å lage det i ett innlegg.. 

Nå må jeg finne sengen, skal opp klokken 06.00 i morgen å dra på skolen, weey! 
Snakkes ! 


 

Skjorte / bluse inspoNå holder vi på med ny oppgave på skolen, vi skal lage en skjorte eller bluse. Så da har jeg vert på Nelly å funnet litt inspirasjon, har laget skissen ferdig å viser dere i morgen. Kan også ta bilder under hele prosessen å vise hvordan man syr skjorte/blusen.  Nå får jeg fortsett med arbeidet å begynne å lage mønster, gleder meg til denne perioden er ferdig å jeg kan vise resultatet. Visste dere at det bare er knapt 11 uker igjen til sommerferie ? Det blir herlig. 

Kom gjerne med forslag til hvordan den kan se ut, eller send inspirasjonsbilder :-)