Sommertips

Sommertips 3, sitron

 

Jeg har ett 3 sommertips :D 

Om sommeren så er det mange som har lyst å lysne håret, å det lysner også vist du er mye ute i solen men ett godt tips er å "såpe" inn håret med sitron å bare sitte en hel dag ute i solen, kanskje ett par dager senere også :-)

Jeg prøvde en gang da jeg hadde svart hår, det funka litt men ikke mye men nå har jeg brunt så vi får se hva jeg gjør hos frisøren på onsdag. Jeg har lyst å ha det lysebrunt med lyse striper, må klippe meg også håret er heelt ferdig.

Men  vertfall, sitron i håret er tingen !:D

¨

♥

 

Si fra om du prøver da :D

Sommertips 2

Heisann :-) 

Da er jeg klar med sommertips 2 å det er nemlig iste. 

Det du gjør er å koke en liter med vann, finn en mugge som tåler varmt vann. Så plukker du deg ut en te smak som du liker, deretter tar du vannet over i muggen å legger oppi 2 teposer.  Så hiver du oppi litt å litt sukker helt til DU syntes det er nok, her er det ca 2-3 ss. 

Det er vktig at muggen står på kjøkkenbenken eller bare i romtempratur, om den blir satt rett i kjøleskapet så mygler den. Kan ta noen timer men det er verdt det, når den er helt romtemperert kan den settes i kjøleskapet å nytes når den blir kald. Gjerne kutt opp frukt og spis med siden av :-)

1 l vann

2 poser te

2-3 ss sukker 

Det er smaken jeg har valgt i dag :-)

Neste gang vil jeg prøve Lime . 

eller eple og kanel 
Kos dere med iste :-D


Årets første sommertipsNå nærmer det seg skikkelig sommer her på Stord, noe som betyr ta det faktisk får ant å gå ut å sole seg. I fjor så tenkte jeg litt på hvorfor vi blir nye brunere når vi bader i saltvann og fant en løsning på hvordan du kan gjøre nett det samme hjemme på din egen terasse. 

Du gjør noe så enkelt som å finne en tom spray flaske, finne 1 ss med salt og vatn. Du tømmer saltet og vannet i  og rister å deretter så sprayer du bare inn hele kroppen :-)
Du blir full i salt, men det er bare en tur i dusjen som skal til for at det går vekk igjen. Jeg merket store resultater av det og ble brun utrolig fort.

Ble ikke så bra bilder, meen det funker :-)

Q: noen som har prøvd ?